Honden-Set Riem & Halsband Met Schokdemper

39,95

Onze lederen-look hondenriem-set inclusief halsband is de perfecte combinatie van comfort, stijl en veiligheid voor je hond. Deze set is ontworpen met het welzijn van jouw huisdier in gedachten en is voorzien van een speciale schokdemper die de impact van trekken of rukken aan de riem beperkt.

De riem is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stoere, lederen uitstraling die diervriendelijk en gemakkelijk schoon te maken is. De schokdemper bevindt zich bij de bevestiging van de riem aan de halsband en vangt de schok op als jouw hond plotseling trekt of rukt. Hierdoor wordt de druk op de hals en nek van je hond verminderd en voelt de riem comfortabeler aan voor je hond.

De bijpassende halsband is verstelbaar voor een perfecte pasvorm en heeft een stevige D-ring om de riem aan te bevestigen. De gesp zorgt voor een gemakkelijk aan- en uitdoen van de halsband.

Met deze lederen-look hondenriem set kan je hond in stijl en veiligheid worden uitgelaten. Deze set biedt je gemoedsrust en verzekert je ervan dat jouw hond comfortabel en veilig uitgelaten kan worden. Bestel vandaag nog deze set en maak van jouw wandelingen met je hond een aangename en veilige ervaring!